Training op maat voor alle HACCP bedrijven

HACCP training

Elk bedrijf is uniek, ook elke klant heeft zijn eigen wensen. Het is van belang, dat alle eisen en wensen opgenomen zijn in de dagelijkse werkzaamheden. 

De medewerkers moeten op de hoogte zijn van deze regels, eisen en wensen om tot een kwalitatief goed en voedselveilig product te komen.

Training is in dit kader dan ook essentieel. Quality 4 All kan voor elk bedrijf een passende training verzorgen.

Quality 4 All verzorgt op locatie en aan de hand van praktijk voorbeelden uit de eigen omgeving een passende training voor alle medewerkers van de organisatie. De ervaring leert, dat dit soort trainingen erg aanslaan bij de medewerkers en daardoor zeer effectief zijn. Onze prijzen zijn zeer concurrerend ten opzichte van elke willekeurige open training. Wilt u meer weten wat dit voor uw organisatie zou betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Naast de training voor de medewerkers kan Quality 4 All ook trainingen verzorgen voor uw HACCP teamleden. Onderwerpen, die in deze training aan bod komen zijn o.a. de 14 stappen volgens de Codex Allimentaris en hoe u dit kan vertalen naar uw eigen gevaren- en risicoanalyse. Heeft u belangstelling of vragen, vul het contactformulier in.

Quality 4 All biedt u ook de mogelijkheid om digitale trainingen te volgen, kijk hiervoor op onze speciale E-learning site Training 4 Food.